Transport

Banko transport d.o.o. svojim dugogodišnjim iskustvom na svim relacijama u Europi, svojim komitentima pruža sigurnu uslugu prijevoza svih tereta na paletama te posebnu uslugu specijalnog prijevoza van gabaritnih tereta normalnih težina.

Naša parkirališta nalaze se uz glavnu cestu Poreč – Pazin, na strateški važnoj poziciji u centru Istre, odakle su nam sva mjesta na poluotoku dostupna za najviše sat vremena, a od graničnog prijelaza Kaštel dijeli nas samo 50-ak kilometara.

Brzu i sigurnu uslugu transporta po cijeloj Europi omogućuje moderan i raznovrstan vozni park, a naši iskusni djelatnici učinkovito i profesionalno sudjeluju u svim prijevoznim procesima gdje posebnu važnost pridajemo točnosti informacija i usluga, po čemu je Banko transport prepoznatljiv. U svakom trenutku možete dobiti informaciju gdje se nalazi vaša roba jer su svi kamioni opremljeni sustavom za praćenje.

Uvijek dostupno osoblje uprave pobrinuti će se da se naručeni transport obavi u što kraćem roku i na obostrano zadovoljstvo.

Uz transport vlastitim vozilima, potrebe naših korisnika ispunjavamo i posredničkim uslugama uz organizaciju prijevoza agencijskim vozilima provjerenih partnera.

Za potrebe naših partnera imamo mogućnost skladištenja tereta u natkrivenom skladištu.